Wednesday, April 13, 2011

My Birthday

ari ni Birthday aku yg ke 39 ya..

taun depan dah masuk angka 4..huhuhu

Tak rasa pon mcm dah nak masuk angka 4 tu

Moga kebahagian akan bersama ku ..insyaallah

Gambar percutian baru ni di Bandung

Hadiah dari En. Hubby..ho Nokia C3

jdn marah ar..kaler pink lg..

Alhamdulillah..tq my dear. i luv u so much

13 comments:

izahdaut said...

akak..bukan je akak tak rasa nak masuk angka 4 saya pun tengok cam awet muda je.kena share tips awet muda ni kak.hehe

happy birthday buat akak semoga sentiasa dapat mengecapi kebahagian didunia dan diakhirat annti..

K.Nor said...

kena ready dgn borang kelab 40 next year nih.. hehehe.. insyaallah kalau panjang umur k.nor akan mengalu2kan nieza ke alam 40an tahun depan.. :)

happy birthday ya nieza.. semoga diberikan kesihatan yg baik dan bahagia sentiasa bersama keluarga tersayang... aminnn

NiezaMan said...

Izah..tq byk2..
saje wat lawak jer tu..kena sedor2 diri dah x brape muda.

NiezaMan said...

kak Nor..

tq kak nor, nanti jgn lupa bg borang ya..nanti saya isi borang tu..join d club 40an..hehehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

amboi..dpt hadiah handphone, patut le ceria je. birthday akak takde hadiah apa2, hadiah kasih syg cukup la...
best tak Bandung? honeymoon ek?

NiezaMan said...

Mekasih Zana..

org memberi kita merasa..kasih sayang tu lg mahal nilainya dari segalanya ..
Bandung best..rasa mcm nk repeat lg jek..bukan la honey moon, jln2 1 family + adik & wife dia

ady said...

as-salam
happy birthday 2 u....

NiezaMan said...

Ady..

mekasih byk2 atas ingatan

Che Mid said...

Selamat hari jadi yg ke 39. Akak doakan semoga sentiasa bahagia dan sihat sejahtera.

NiezaMan said...

Tq Akak atas ingatan itu.

Teratak Amir Amira -{@ said...

memandangkan aku dah ucapkan advance hari lahir untuk kau, so aku nak hadiah HP c3 juga dari kau untuk hari lahir aku kang... boleh Zah

NiezaMan said...

Wa..agak2 la..suka2 ko je,,hehehe
yg tu cik abang aku yg bg, ko mesti dpt lg best dr aku kan..

Che Mid said...
This comment has been removed by the author.