Tuesday, October 5, 2010

Genting Highland

Cuti hujung minggu baru2 ni, kami anak-beranak
p ke Genting. Dah lama sangat kami tak ke sana.
Sebenarnya anak2 mmg dah lama ajak p, cuma
masa yang x mengizinkan.
So, bila ada kelapangan, kami pon on je la..

Kami dah beli tiket utk all park masa Matta Fair
ari tu. Dapat la murah sikit. Ni tengah beratur nak main wheel apa ntah namanya.
Afiq naik dengan ayahnya
Kami 3 beranak

Konon2 nak belasah tirek tu ler..

Anak2 lepas main yang balak tu..abis lenjun depa
dah la sejuk..

Yang ni tak yah kenalkan lg la ek.
Anak2 aku ni tak reti takut..abis sume game depa cuba..



Tu anak2 tengah main kat cyclone roller coster..
ngeri beb..mcm nak tergelincir jek, tapi anak rilex jek
Buai ni nampak mcm biasa je, tapi sayup gak masa tenga pusing tinggi2 tu..
Anak dara ku yg tgh gila nk posing ala2 model debab..hehehe
Yang ni lak kat chocolate land..nampak cantik la
kat sini.

4 comments:

Ruziawati Bukhari said...

GH mmg best!!

NiezaMan said...

skali2 pegi mmg best, kalau selalu jemu gak.

~~zAnAfAhMi~~ said...

Genting la tempat paling dekat utk bercuti kalau dok area Selangor ni...
dah lama tak kesana, 2/3 tahun ada rasanya..

NiezaMan said...

tu la pasal..kami pon dah lma x ke sana, ni pon atas permintaan anak2.